Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ۶۷ درصد جمعیت استان اصفهان یا به عبارتی حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: حدود ۱۶ هزار نفر در سطح استان اصفهان تحت پوشش بیمه بیکاری هستند که حداقل دریافتی آنها طی سال جاری، حدود چهار میلیون و ۲۰۰ تومان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرتضی حاجی کاظمی در حاشیه بازدید از این خبرگزاری، اظهار کرد: ۶۷ درصد جمعیت استان اصفهان یا به عبارتی حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، تعداد افراد تحت پوشش این بیمه در استان اصفهان ۱۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری با ۵۲ درصد، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مطالبات معوق بیمه تأمین اجتماعی استان اصفهان حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: طبق آخرین گزارشات اعلام شده از سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در کشور ۴۰ هزار میلیارد تومان است‌.

ثابت ماندن تعداد افراد تحت پوشش بیمه بیکاری در دو سال گذشته

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ثابت ماندن حدودی افراد تحت پوشش بیمه بیکاری در استان اصفهان طی دو سال گذشته، تصریح کرد: طبق گزارشات ثبت شده تا دو ماه گذشته، حدود ۱۶ هزار نفر در سطح استان اصفهان تحت پوشش بیمه بیکاری هستند که حداقل دریافتی آنها طی سال جاری، حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

وی اضافه کرد: ۱۱۰ هزار کارگاه دارای کارفرما تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که وامی برای آنها درنظر گرفته نشده است. اعتبار این سازمان به بانک رفاه اختصاص یافته و برخی مستمری بگیران یا بیمه شدگان دارای مشکل برای دریافت وام به این بانک معرفی می‌شود که البته طی سال جاری هنوز اعلام نشده است.

بیمه دانشجویی و زنان خانه‌دار

حاجی کاظمی با بیان اینکه دو طرح بیمه دانشجویی و زنان خانه‌دار درحال اجرا است، گفت: بسیاری از دانشجویان تا پایان فارغ‌التحصیلی همچنان تحت پوشش بیمه‌ای پدر یا مادر بودند و در صورت بیمه شدن از تحت پوشش خارج می‌شدند و امکان استفاده از درمان را نداشتند، در طرح بیمه دانشجویی، فرد در دوران دانشجویی طبق میل خود از سه نرخ موجود یکی را انتخاب می‌کند، تحت پوشش قرار می‌گیرد و از درمان پدر یا مادری که تحت تکفل وی است، استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه بیمه دانشجویی برای دانشجویان سابقه بیمه محسوب می‌شود و در آینده امکان بهره‌مندی از آن وجود دارد، ادامه داد: خانم‌های خانه‌دار و دخترانی که شاغل نیستند می‌توانند تحت پوشش طرح بیمه زنان خانه‌دار قرار گیرند و همچنان تحت پوشش همسر یا پدر خود بمانند و از سابقه این بیمه استفاده کنند.

پایدار شدن اعتبارات به منظور برقرار شدن بیمه قالیبافان و صنایع دستی

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ادامه داشتن بیمه قالیبافان و صنایع دستی که از قبل تحت پوشش بیمه بوده‌اند، خاطرنشان کرد: مقرر شده بود که دولت مبلغی به عنوان یارانه پرداخت کند و افراد با هفت درصد یا یک چهارم حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی تحت پوشش بیمه قرار گیرند، درمان کامل داشته باشند و از سابقه آن برای بازنشستگی استفاده کنند اما مدتی اعتبارات آن در بودجه دولتی پیش‌بینی نشده بود و اکنون صحبت‌هایی مبنی بر پایدار شدن اعتبارات وجود دارد تا افراد از این فرصت استفاده کنند.

وی افزود: افراد بالاتر از حداقل‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی انتظار داشتند افزایش شورای عالی کار برای دستمزدها که حدود ۳۸ درصد به علاوه ۵۵۰ تومان بود، به آنها تعلق بگیرد و مقرر شد که هیئت امنای سازمان به خصوص سه وزیر حاضر در این هیئت، در این خصوص تصمیم‌گیری کنند و در صورت پذیرفته شدن این انتظار، موارد به سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ می‌شود.

کد خبر 597491

منبع: ایمنا

کلیدواژه: درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی آمار بیمه شدگان تامین اجتماعی بیمه دانشجویان شرایط بیمه دانشجویی نرخ بیمه دانشجویی بیمه زنان خانه دار شرایط بیمه زنان خانه دار بیمه زنان خانه دار و دانشجویان جزئیات بیمه زنان خانه دار مزایای بیمه زنان خانه دار نرخ حق بیمه و شرط سنی بیمه زنان خانه دار بیمه بیکاری آمار بیمه بیکاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأمین اجتماعی استان اصفهان سازمان تأمین اجتماعی تحت پوشش بیمه بیکاری بیمه تأمین اجتماعی بیمه دانشجویی زنان خانه دار هزار نفر طرح بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی