Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه هم اکنون ۳۹ درصد جمعیت استان کرمانشاه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که این میزان نسبت به بسیاری از استان‌های دیگر پایین‌تر است.

اسکندر کاکایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است، اظهار کرد: متاسفانه این میزان پوشش نسبت به استان‌های دیگر که پوشش بیش از ۷۰ درصدی دارند، پایین‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پایین بودن پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان را متاثر از عوامل متعددی اعلام کرد که بالا بودن نرخ بیکاری، صنعتی نبودن استان، پایین بودن میزان درآمد و... بر آن اثرگذار است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه بالا بودن ضریب پوشش بیمه تامین اجتماعی بیانگر رفاه اجتماعی در آن جامعه است، تاکید کرد: امیدواریم با برنامه‌های حمایتی دولت شاهد افزایش ضریب پوشش بیمه در استان باشیم.

کاکایی سپس از وضعیت بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان هم یاد کرد و با اشاره به اینکه در استان نزدیک به ۷۶۰ هزار نفر بیمه شده داریم، تاکید کرد: از این تعداد ۲۵۸ هزار نفر بیمه شده اصلی و مابقی بیمه شدگان تبعی هستند.

وی تعداد بیمه شدگان اجباری که در کارگاه‌های مشمول  قانون کار، فروشگاه‌ها، ادارات طرف قرارداد تامین اجتماعی و ... حضور دارند را ۱۵۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: مابقی بیمه شدگان اصلی نیز در بخش مشاغل آزاد، زنان سرپرست خانوار، کارگران ساختمانی، قالیبافان و... هستند.

به گفته مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه، در حال حاضر ۳۵۰۰ نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

کاکایی تعداد مستمری بگیران تامین اجتماعی در استان کرمانشاه را نیز ۶۲ هزار نفر اعلام کرد.

وی در ادامه از وجود ۱۸ هزار کارگاه فعال در استان که طرف قرارداد تامین اجتماعی هستند هم یاد کرد و با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۶۷ هزار مورد بازدید از کارگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی صورت گرفته، خاطرنشان کرد: بسیاری از کارفرمایان لیست بیمه خود را به تامین اجتماعی ارائه می‌دهند، اما برای کارفرمایانی که لیست بیمه ارائه نمی‌دهند مجبور به بازرسی از کارگاه‌ها هستیم تا حق کارگران و بیمه شدگان تضییع نشود.

موضوع دیگری که کاکایی به آن اشاره کرد طرح فراگیر رفاه اجتماعی بود که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند و عنوان کرد: یکی از بخش‌های این طرح "بیمه خانوار ایرانی" است که بر اساس آن تمام افراد بالای ۱۸ سال و زیر ۵۰ سال می‌توانند به صورت مستقل بیمه و از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی و... بهره مند شوند.

وی زنان خانه‌دار و دانشجویان را از جمله افرادی اعلام کرد که می‌توانند خود را بیمه کنند و گفت: نکته مهم اینجا است که اگر خانمی به صورت مستقل بیمه شود و همسر بیمه شده وی نیز فوت کند، در نهایت می‌تواند هر دو حقوق را دریافت کنند و این روند برای فرزندان خانواده به شرط داشتن شرایط هم صدق می‌کند. مثلا دختر مجرد و یا پسر زیر ۱۸ سال  می‌توانند علاوه بر حقوق خود از حقوق بازنشستگی پدر فوت شده هم استفاده کنند.

کاکایی هدف از این طرح را کاهش محرومیت در کشور اعلام کرد و ادامه داد: بر اساس طرح بیمه فراگیر سال گذشته ۲۰۰ هزار فرد جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و هدفگذاری برای امسال نیز یک میلیون نفر است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه درباره سهم کرمانشاه نیز عنوان کرد: سال گذشته در کرمانشاه حدود ۱۸۰۰ زن خانه‌دار بیمه شدند و در سایر بخش‌ها نیز بیمه شده جدید داشتیم.

وی اشاره‌ای هم به وضعیت درآمدها و هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی داشت و اظهار کرد: اگر صندوق بیمه گذاری ضریب کمتر از شش به یک( شش بیمه شده در برابر یک مستمری بگیر) داشته باشد، مصارف آن از منابعش بالاتر خواهد بود که این عدد برای تامین اجتماعی یک به ۴.۲ است، یعنی مصارف سازمان بالاتر از منابع می باشد.

کاکایی راهکار برون رفت از این وضعیت را افزایش پوشش بیمه و اضافه کردن گروه‌های بیمه‌ای جدید دانست  و خاطرنشان کرد: طرح بیمه فراگیر کمک شایانی به ارتقا درآمدهای تامین اجتماعی خواهد کرد.

وی یکی دیگر از راهکارها را حمایت دولت اعلام  و تاکید کرد: از سال ۱۳۵۴ دولت متعهد بود سه درصد حق بیمه بیمه شدگان را بپردازد، اما در آن زمان ترکیب جمعیتی متفاوت بود و جمعیت جوان و جویای کار بیشتری نسبت به بازنشستگان داشتیم، اما اکنون که شرایط برعکس شده به حمایت‌های بیشتری از سوی دولت نیاز داریم که این سه درصد ارتقا یابد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه یکی دیگر از مواردی که باعث افزایش هزینه‌های تامین اجتماعی می‌شود را پرداخت بیمه بیکاری دانست و عنوان کرد: برای جلوگیری از افزایش بیمه بیکاری، صیانت از نیروی کار و جلوگیری از ریزش آنها اهمیت بسزایی دارد.

کاکایی با بیان اینکه طی چند وقت اخیر به دلیل شرایط بیماری کرونا بسیاری از مراکز خدماتی دچار رکود شدند و تامین اجتماعی به افراد بیکار شده بیمه بیکاری پرداخت کرد، افزود: البته در شرایط حساس و دشوار در کنار مردم بودن از تعهدات تامین اجتماعی است، اما این روند میزان مصارف را افزایش داده است.

وی ابراز نگرانی کرد، امسال هم با توجه به افزایش ۵۷ درصدی دستمزدی که داشتیم، کارفرمایان در پرداخت دستمزدها دچار مشکل شوند و اخراج نیروی کار را شاهد باشیم.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه این امر نیز فشار مضاعفی بلحاظ پرداخت بیمه بیکاری به تامین اجتماعی وارد می‌کند، اظهار کرد: تقاضا داریم دولت بسته‌های حمایتی برای کارفرمایان در نظر بگیرد.

کاکایی اضافه کرد: تامین اجتماعی هم تلاش می‌کند با تقسیط حق بیمه کار فرما و در نظر گرفتن بخشودگی جرائم، کمک حال کارفرمایان باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه سازمان تامین اجتماعی مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه بیمه بیکاری بیمه شدگان پوشش بیمه بیمه شده هزار نفر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد