Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل تأمین اجتماعی شهرستان‌های استان تهران گفت: اشتغال‌های مجازی نیازمند تعاریف جدید هستند اما مقررات کافی برای پوشش آن وجود ندارد، باید تلاش کنیم تا با قوانین رسا و فراگیر به بهبود و رونق این قشر از فعالان کسب‌وکار کمک کنیم. - اخبار استانها -

عباس اورنگ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به وضعیت بیمه بیکاری در ایام کرونا در شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: ویروس منحوس کرونا ضمن لطماتی که به سلامت خانواده‌ها وارد کرد، آسیب‌های زیادی نیز متوجه مشاغل شد و به‌موجب آن با افزایش بیکاری و تعداد متقاضیان بیمه بیکاری مواجه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه با بررسی‌های آماری به مرور از تعداد متقاضیان برقراری بیمه بیکاری کاهش یافت که به نوعی ناشی از بهبود روند تولید داخلی است. در واقع با وجود تحریم‌های ظالمانه واردات کالاهای خارجی کاهش یافت و این مهم سبب شد تا روند تولید بر کالاهای داخلی متمرکز شده و از تعداد متقاضیان بیکاری کاسته شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی شهرستان‌های استان تهران با اشاره به آسیب و زیان به مشاغل پرمخاطره گفت: خوشبختانه این گروه‌ها با حمایت‌هایی دولت و سازمان تأمین اجتماعی توانسته‌اند ادامه فعالیت دهند. این کمک‌ها شامل امکان برخورداری از وام و تسهیلات حمایتی و یا شرایط تسهیل و تقسیط پرداخت‌های حق بیمه ماهیانه بود تا ضمن اینکه از آسیب‌دیدگی بیشتر جلوگیری کند امکان باز فعالیت این کارگاه‌ها نیز فراهم شود.

 اورنگ با بیان اینکه در کل کشور حدود 730 هزار نفر شغل خود را از دست دادند تصریح کرد: در شهرستان‌های استان تهران در حدود 7 هزار نفر متقاضی برخورداری از تعهدات بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه تعداد پرونده‌های بیکاری در شهرستان‌های استان تهران در سال 98 حدود 14 هزار و 500 پرونده بود گفت: این پرونده‌ها در سال 99 به حدود از 11 هزار 400 پرونده تقلیل پیدا کرد که این آمار نشان‌دهنده رشد منفی 21 درصدی نسبت به سال گذشته بود.

 مدیرکل تأمین اجتماعی شهرستان‌های استان تهران ابراز کرد: فضای کرونا کلیات کسب‌وکار را در تمام دنیا تحت تأثیر قرارداد و البته با همه سختی‌ها مزایایی نیز از جمله توجه بیشتر به کسب‌وکارهای مجازی به همراه داشت.

اورنگ ادامه داد: در خصوص کسب‌وکار مجازی علاوه بر مشکلات زیرساختی و محدودیت‌ها و کمبودهای اساسی که در قوانین دیده می‌شود، نیازمند بازبینی و اصلاح هستند به‌این‌علت که قوانین تجارت کشور مربوط به ادوار و سالیان گذشته بوده است که در آن هیچ تعریفی از کسب‌وکار مجازی وجود نداشته است.

وی تأکید کرد: با توجه به قوانین کار و تجارت تا به امروز اشتغال محدود به یک محیط ثابت و قابل احراز و چهاردیواری محصور وابسته به جنس شغل شناخته می‌شد، اما اکنون اشتغال‌های مجازی نیازمند تعاریف جدیدی هستند که به‌طور مثال در یک نرم‌افزار اجتماعی با یک بازار بزرگ تجاری، تولیدی و توزیعی مواجه هستیم ولی مقررات کافی برای پوشش آن نداریم. این فضا به‌قدری گسترده و فراگیر است که حتی ادارات و سازمان‌های دولتی هم در حال حرکت به سمت ارائه خدمات الکترونیک و غیرحضوری هستند، اما رویه‌های موجود نیازمند فوری اصلاح مقررات است.

اورنگ گفت: در این زمینه جا دارد در مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت هم کمیسیون‌های تخصصی با عنوان مجازی و الکترونیک ایجاد کرده تا همه ابعاد این فضای گسترده را چه در حوزه تولیدی، توزیعی، صادرات، واردات و ... را در نظر داشته و با بازتعریف قوانین رسا و فراگیر کمک به بهبود و رونق این قشر از فعالان کسب‌وکار باشیم.

آیت‌الله دری‌ نجف‌آبادی به تسنیم خبر داد: بررسی سیاست‌های کلی تامین اجتماعی در مجمع تشخیص مصلحت نظامسازمان تامین اجتماعی خدمات ارزشمندی در تراز انقلاب اسلامی ارائه دهدتامین اجتماعی استان فارس1200 میلیارد تومان مطالبات معوق دارد

 مدیرکل تأمین اجتماعی شهرستان‌های استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان پیشرو در ارائه خدمات الکترونیکی با صدور بخشنامه حوزه معاونت بیمه‌ای در خصوص شمول و بیمه پردازی استارت آپ‌ها در اجرای مواد 36 و 39 صادر و مورد اجرایی قرارداد تا فعالان این صنوف هم بتوانند از خدمات گسترده سازمان تأمین اجتماعی استفاده کنند و علاوه بر آن امکان انعقاد قراردادهای بیمه اختیاری، حِرف و مشاغل آزاد نیز فراهم خواهد بود تا تمامی اقشاری که امکان بهره‌مندی از بیمه اجباری را ندارند وابسته به شرایط نوع بیمه پردازی خود را انتخاب کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل تأمین اجتماعی شهرستان های استان تهران سازمان تأمین اجتماعی بیمه بیکاری کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان