Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، شهناز حمزه‌لوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خدمات تامین اجتماعی در استان از طریق ۱۳ شعبه اصلی، چهار شعبه اقماری و پنج کارگزاری به جامعه هدف ارائه می‌‌شود اظهار کرد:‌ در حال حاضر به بیمهشدگان مشمول قانون کار، بیمه‌شدگان اجباری، بیمه‌شدگان خاص و توافقی مانند طلاب، خادمین مساجد، رزمندگان و بسیجیان، قالی بافان، زنبورداران، کارگران ساختمانی و کارفرمایان صنفی خدمات ارائه می‌شود که از لحاظ تعدد قابل توجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جمعیت بیمه‌شده سازمان تامین اجتماعی را  ۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: قریب به ۲۴۳ هزار و ۹۴۴ نفر جزو بیمه‌شدگان اصلی تامین اجتماعی در استان هستند که ۱.۷ درصد بیمه‌شدگان کل کشور را شامل می‌شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه این افراد با بیمه پردازی و با یک سنی به مرز بازنشستگی می‌رسند خاطرنشان کرد: در حال حاضر قریب به ۶۰ هزار و ۳۵۹ خانوار بازنشسته، از کارافتاده و فوتی در استان داریم که مستمری بازنشستگی برای آنها پرداخت می‌شود.

۷۶۵ هزار و ۸۸۹ نفر بیمه شده تامین اجتماعی در همدان

وی با بیان اینکه علاوه بر جمعیت اصلی، جمعیت تبعی به تبع بیمه‌شدگان اصلی خدمات دریافت می‌کنند افزود: در مجموع  از جمعیت یک‌میلیون و ۷۳۸ هزار نفری استان قریب به ۷۶۵ هزار و ۸۸۹ نفر را به طور دقیق زیر پوشش داریم.

حمزه‌لوی با تاکید به اینکه در سال جاری مقرر شده به بیمه‌شدگان اصلی ۱۰ هزار نفر به خاطر حفظ جامعه هدف اضافه کنیم گفت: در مجموع ۵۵ درصد جمعیت کشور زیر پوشش تامین اجتماعی هستند در استان این میزان به ۴۴ درصد می‌رسد که امیدواریم به نرم بالای کشوری برسیم.

وی از وجود تقریبا ۲۴ هزار و ۴۵۴ کارگاه فعال در حوزه پیمانکاری در استان خبر داد و افزود: این کارگاه‌ها با بیمه شدگان خود در حال فعالیت هستند که از این لحاظ وضعیت خوبی را در کشور داریم.

مدیرکل تامین اجتماعی همدان با اشاره به خدمات سازمان تامین اجتماعی در استان گفت: حمایت درمانی مستقیم و غیرمستقیم، پرداخت مستمری بازنشستی، فوتی و غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، کمک هزینه دفن و کفن، اهدای بن کالاهای اساسی، پرداخت هزینه وسایل پزشکی و...‌ مورد توجه بوده است.

وی با بیان اینکه از لحاظ منابع و مصارف، سازمان تامین اجتماعی سازمان عمومی غیردولتی است که رقمی از بودجه عمومی دولتی برای آن منظور نشده است افزود: تامین اجتماعی همواره یار دولت‌ها بوده و حتی خدماتی هم از سوی دولت‌ها بر این سازمان تحمیل شده و در مقابل دولت قبول کرده حق بیمه پرداخت کند.

حمزه‌لوی به بدهی ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: امیدواریم ترتیبی اتخاذ شود که در بلندمدت با توجه به مصوبات برنامه ششم، دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی پرداخت کند که مصوبات و برنامه‌ریزی‌های آن انجام شده تا بتوانیم سفره تامین اجتماعی را غنی‌تر و منابع آن را برای پرداخت‌های آتی حفظ کنیم.

پرداخت یک‌هزار و ۶۶۴ میلیارد تومان پرداخت مستمری

وی با اشاره به اینکه عمده منابع سازمان از طریق حق بیمه‌های بیمه‌شدگان و کارفرمایان تامین می‌شود ادامه داد:‌ از سال گذشته آمار پرداختی‌های تامین اجتماعی قابل توجه بوده و تنها در تعهدات بلندمدت قریب به یک‌هزار و ۶۶۴ میلیارد تومان مستمری پرداخت شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته جمع تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت قریب به یک‌هزار و  ۷۶۲ میلیارد تومان بود که بالاترین پرداخت‌ها نسبت به صندوق‌های کشور را در برمی‌گرفت گفت: زمان دکتر نوبخت، مدیرعامل سازمان سرعت خوبی در تامین اجتماعی در حوزه پرونده‌ها ایجاد شد و دستور اجرای پرونده الکترونیک دادند که طرح بسیار خوبی است.

وی با تاکید به اینکه در آبان‌ماه سال ۹۹ این طرح توسعه یافت و طرح ۳۰۷۰ آغاز شد که بر اساس آن ۳۰ خدمت تامین اجتماعی به صورت الکترونیک ارائه می‌شود افزود:‌ این طرح همزمان با آغاز کرونا بود تا شاهد حضور جمعیتی عظیم در شعب تامین اجتماعی نباشیم و ۷۰ میلیون بار مراجعه کاهش یابد.

حمزه‌لوی با بیان اینکه یکی از خدمات این طرح الکترونیکی حذف دفترچه بود که از پایان اسفند سال گذشته اجرا شده است گفت: توافقنامه‌هایی بین سازمان تامین اجتماعی و وزارت علوم منعقد شده تا مشکلات حذف شود و پزشک مربوطه سیستم الکترونیک را نصب و ارباب رجوع‌ بدون ارائه دفترچه و از طریق کد ملی خدمات دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه تنها صدور دفترچه درمانی ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای مردم و سازمان هزینه داشت که خوشبختانه جمع شد خاطرنشان کرد: طرح ۳۰۷۰ یک رنسانسی بود که امیدوارم جلوتر نیز پیش رود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر اغلب خدمات غیرحضوری شده که خوشبختانه وضعیت خوبی را شاهد هستیم افزود: از این لحاظ به آمار کشوری رسیدیم و مردم همدان استقبال خوبی از طرح غیرحضوری دارند.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری مکلف به وصول منابع برای مدیریت هزینه‌ها هستیم عنوان کرد: سال گذشته دو اتفاق خوبی در سازمان افتاد و تامین اجتماعی مانند سایر صندوق‌ها طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را در دو مرحله فروردین و اسفندماه انجام داد.

حمزه‌لوی با بیان اینکه در حال حاضر حقوق زیر ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای افرادی با ۲۰ سال بیمه پردازی نداریم افزود:‌ معمولا نرم حقوق افرادی که ۲۰ سال بیمه‌پردازی دارند، ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است و با متناسب‌سازی به حقوق کسانی که حداکثری‌ها را پر می‌کنند ۲۶ درصد اضافه شده است.

وی با اشاره به اینکه با ضریب اعلام شده حقوق افرادی که مشاغل سخت و زیان‌آور دارند، متناسب‌سازی شده و به حد مناسبی برای رفع مشکلات معیشتی آنها رسیده است گفت: حقوق در حوزه حداقلی‌ها از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده و در واقع افزایش ۳۶ درصدی داشته است.

مدیرکل تامین اجتماعی همدان بیان کرد: با وجود تحریم‌ها و کرونا برخی کارگاه‌ها با مشکل مواجه شده‌اند و بسیاری از بیمه‌پردازی‌ها هم مشمول کمک دولت هستند، صندوق ما نیز از لحاظ مالی آنقدر قوی نیست و محدودیت‌هایی دارد اما با مدیریت خوب این افزایش حقوق‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری برای ما منابع تعریف کرده‌اند که امیدوارم به وصول دست یابیم افزود: آبان ماه سال جاری طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب  مطرح شد که این طرح تا ۳۱ تیرماه ادامه دارد.

حمزه‌لوی با اشاره به اینکه طبق این طرح کارفرمایان  درخواست استفاده از بخشنامه را در سامانه ثبت کنند گفت: افرادی مشمول این طرح می‌شوند که کارگاه آنها فعال باشد و لیست‌ بیمه‌شدگان خود را هم ارسال کنند که نباید تعداد کارگر آن واحد نیز کاهش یافته باشد.

وی با بیان اینکه در ۱۲ تا ۳۶ قسط جرایم این کارفرمایان تقسیط می‌شود و امکان تمدید در درازمدت صفر است افزود: در حال حاضر به ۲ هزار و ۵۱۷ نفر در استان بیمه بیکاری به طور معمول پرداخت می‌شود.

کارگاه‌های گردشگری بیشترین تعطیلی را در ایام کرونا داشتند

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به سال گذشته ۸۰۰ نفر از افراد مشمول بیمه بیماری کرونا شده بودند که بخشی خارج شدند گفت: کارگاه‌های گردشگری بیشتر در ایام کرونا تعطیل شده و آسیب دیده بودند که بیمه بیکاری تعلق گرفت.

وی با بیان اینکه کارفرمایان استان ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی معوق به تامین اجتماعی دارند که امیدواریم با بخشودگی مبلغ قابل توجهی پرداخت شود افزود: در خصوص فرار بیمه‌ای خیلی از کارفرمایان در لیست‌های ارسالی، نام تعدادی از کارگران خود را عنوان نمی‌کنند که بیشترین ظلم به کارگرهاست، امیدوارم لیست‌های آنها به خاطر امید به کار این قشر اعلام شود.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان بیمه بیکاری بخشودگی کارفرمایان تامین اجتماعی مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی میلیارد تومان بیمه پردازی حال حاضر هزار تومان بیمه شدگان سال گذشته کارگاه ها سال جاری ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، جعفری، مدیر کل بیمه سلامت استان خبر دادند: مطالبات کلیه داروخانه‌های طرف قرارداد تا پایان اسفند پرداخت شده است، از تیرماه سال گذشته پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌هاست و از عهده ما خارج است منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند که در حال حاضر سهم ارز ترجیحی تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده است.

جعفری در ادامه بیان داشتند: مطالبات پزشکان (مطب ها) تا پایان اسفند پرداخت شده است و امروز هم مطالبات آزمایشگاه‌ها و موسسات تصویربرداری تا پایان بهمن تسویه خواهد شد.

وی افزودند: برای سطح یک روستایی تا پایان اسفند پرداخت صورت گرفته بود و روزهای آتی شاهد پرداخت علی الحساب فروردین ۱۴۰۳ خواهیم بود، همچنین با تامین منابع بخشی از مطالبات دانشکاهی مربوط به بهمن‌ماه نیز در دست پرداخت است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901670

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم